www.nbti.dk      CV service nyheder jobs kontakt login


NBTI - The Simple Software Company

nyheder

nyheder


CV
14. mar. '09: Niels Bo Theilgaard indtræder i bestyrelsen for Systematic Software Engineering A/S
Jobs


Søg
Vis gamle nyheder | Vis nyeste

GamesOnTrack A/S

stikord: Stemmestyring, spil, robotter, tog

NBTI stifter GamesOnTrack A/S

NBTI har stiftet et nyt selskab GamesOnTrack A/S http://www.gamesontrack.com/default.asp Selskabet er 100 % ejet af NBTI og har til formål at udvikle og markedsføre styringer og spil på alle slags kørende objekter. De første produkter vedrører stemmestyring af modeltog.

GamesOnTrack A/S vision er at gøre styring af fysiske enheder så let, at de kan indgå i spilkompositioner over nettet. Den første applikation af det unikke koncept ses i modeltogs verdenen, hvor man umiddelbart kan tale til sit anlæg og til sine kørende enheder, efter devisen: ”Har du talt med dit tog i dag?”.

Simplicity er i centrum. Det skal være enkelt og ligetil. Derfor har selskabet udviklet sit eget kommandosprog som kan adressere mere end 40.000 danske navne og som på samme måde vil kunne skalere til udenlandske sprog uden ændring af den indbyggede software. Stemmestyring er en oplagt mulighed som desværre ikke udnyttes grundet komplicerede genkendelsessystemer. I GamesOntrack A/S har man udnyttet en europæisk kerne gemmen et flerårigt samarbejde med AUC. På toppen af det har selskabet udviklet sin egen støjafgrænsning, og en sikker detektion af kommandoer versus normal tale. Det muliggør at brugene kan styre enheder med kommandoer mens man skiftevis taler med medspillere og sine enheder.

GamesOnTrack A/S lancerer sine produkter 1. december i Danmark og til februar i Tyskland og England, baseret på lokale sprog. Spilsektionen udvikles i takt med at de meget lettere styringssystemer bliver almindeligt brugte.

Niels Bo Theilgaard, som har stiftet GamesOnTrack A/S siger: ”Det skal først og fremmest være sjovt og let at komme i gang. Vi bruger en PC’er og det er sig selv en udfordring. Men i GamesOntrack A/S demonstrerer vi, at unik teknologi kan parres med velgennemtænkte metoder, så det bliver super enkelt for brugerne at komme igang. Bare i det lille modeltogssegment har vi vist at vores nye brugere kan være live på under en time mens konkurrerende produkter tager 2-3 dage om at opnå det samme. Det handler om at være klar nu. Bygge sin bane når ungerne kommer hjem fra skole kl. 14, være klar til at spille via nettet kl. 15 og vinde kl. 16, fordi vi skal spille fodbold kl. 17. Det er udfordringen, og med den nye stemmestyring er vi godt på vej.”

For modeltogs entusiaster, se http://www.gamesontrack.dk/default.asp

skrevet af | mandag, 13. oktober 2008 kl 21:13
kontakt: NBTI | www.nbti.dk | Tel 3070 3777 | nbtinbti.dk